Om Be A wear

Hvem er vi?

Be A wear er en konceptbutik med nogle af de mest bæredygtige og økologiske mærker som verden kender til. To passionerede ejere og et dedikeret team af medarbejdere arbejder på højtryk for at give dig en fatastisk oplevelse i vores fysiske såvel som vores online butik. Vi vil gerne vise dig at økologisk og bæredygtigt ikke behøver at være kedeligt eller dyrt.

Vores fysiske butik finder du i fantastiske København – I fremtiden håber vi på at kunne byde jer velkommen i endnu flere konceptbutikker rundt om i landet. Kom ned og besøg os eller hop forbi vores webshop og tag et kig på alle de mega fede bæredygtige alternativer, som vi kan byde på! Du er altid velkommen til at spørge ind til vores produkter, hvad end det handler om materialer, arbejdsforhold, tekstilfarvninger etc.

Hvordan startede det hele?

Forsøget på ikke at gå på kompromis med bæredygtighed og ordentlige arbejdsforhold blev startskuddet til Be A Wear. Efter månedslange renovationer af lokaler, der engang lagde hus til en gammel bar, åbnede vi endelig Be A Wear i Juli 2017. Lidt under et år efter åbnede vi en stor underetage som hurtigt blev fyldt med endnu flere lækre bæredygtige produkter. Vi har nu over 20 brands/firmaer som vi køber ind fra, hvilket strækker sig lige fra hårelastikker af økologisk bomuld til jakker lavet af plastikflasker. Vi kunne simpelthen ikke lade være med at grave endnu dybere i den bæredygtige verden, så vi besluttede os for at dedikere en sektion i butikken til fantastiske bæredygtige sæbebarer, genanvendelige flasker, deodoranter, cremer og endda økologisk slik kom igennem nåleøjet! Vi har måske selv spist en del af det, men der er også noget til salg!

De to ejer, Malie og Jesper, kombinerede deres idé omkring økologiske materialer og fair arbejdsforhold. Læringsprocessen om de forskellige certificeringer, der sikrer hele processen fra de rå organiske materialer til indfarvninger, uden skadelige kemikalier til social ansvarlighed og fair arbejdsforhold har ført til de mærker du ser i Be A Wear.

Vi vil ikke have farlige og skadelige kemikalier i vores tøj eller støtte unfair eller farlige arbejdsforhold. Derfor sørger vi altid for, at der er disse uafhængige trejdeparts-certificeringer og regulationer, som giver dig en garanti for det du køber hos os.

Vores Mission

Vores mission er at give alle danskere mulighed for at købe økologisk og bæredygtigt tøj, som også er fedt og moderigtigt – og derudover er til priser, som de fleste kan være med på.

Vores Vision

Modeindustrien er verden næstmest forurenende.  Vores vision er at være med til at ændre den traditionelle tøjindustri til det bedre. Intet mindre, intet større.

Share via: